Preskoči na sadržaj

TJEDAN UDRUGA

Na Europskom trgu je u srijedu otvoren 19.po redu tjedan udruga. Ova manifestacija ima za cilj upoznavanje šire javnosti s radom udruga, programima i projektima koji se provode, kao i njihovim članovima. Interes organizacija civilnog društva koje djeluju na najrazličitijim područjima svaku je godinu sve veći i veći, pa će na Europskom trgu, do petka , 14. lipnja, svakodnevno u vremenu od 08,00 do 16,00 sati, svoje radove, područje djelovanja, aktivnosti, ciljeve i uspjehe prezentirati preko 110 udruga.

„Iznimna mi je čast i zadovoljstvo pozdraviti vas koji svojim radom, trudom i zalaganjem nesebično sudjelujete u ovoj manifestaciji koja traje već devetnaestu godinu zaredom. Kada nešto traje devetnaest godina, onda znači da vrijedi, da je dobro i da ima smisao. Devetnaest godina međusobne suradnje, podržavanja i prepoznavanja vrijednosti koje nas čine boljim ljudima, stručnjacima, prijateljima.“, rekao je na otvorenju manifestacije gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, ujedno i pokrovitelj događanja zahvalivši svima koji svakodnevno svojim aktivnostima i nesebičnim radom pružaju pomoć i podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Predstavljaju se udruge s područja zaštite potrošača, promicanja ljudskih prava, mladih i udruga za mlade, područja zaštite životinja, održive energetske politike, zaštite okoliša, socijalnog i humanitarnog značenja te s područja zdravlja.

ŽELJKO KRZNARIĆ

Povratak na vrh