Plavi Vitez – fitnes za osobe s posebnim potrebama

Plavi Vitez je fitnes trening prilagođen isključivo osobama s posebnim potrebama (poremećaj iz autističnog spektra, intelektualne teškoće, višestruke teškoće…), koji se među prvima u Hrvatskoj počinje provoditi na adresi Dobri Dol 49 Zagreb.
Program treninga se temelji na programu “Autism Fitness by Eric Chessen” te započinje simbolično – od mjeseca travnja (mjesec autizma).
Treninzi će biti u potpunosti individualizirani i prilagođeni osobama s obzirom na njihove mogućnosti i interese. Najniža dobna granica za pristup treninzima je 4 godine, dok gornje dobne granice nema 🙂
Program će provoditi defektolog (mag.rehab.educ.) i Autism Fitness certificirani trener osposobljen za rad s navedenom populacijom u obliku individualnog rada ili rada u paru.
Uz program fitnesa, a u suradnji s Ars Gladiatoria Zagreb, provodit će se i radionica mačevanja za osobe s posebnim potrebama koja će biti integrirana u sam program treninga.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se jave na GymScript, mail adresu plavi.vitez01@gmail.com te porukom ili pozivom na broj 099 639 2326 / 091 792 4222