Vatra u knjižari!

Ove godine skupina obilježava 20 godina djelovanja, kojih će proslaviti koncertom u zagrebačkom Domu sportova, 5. travnja, a uoči tog nastupa publici će u Rockmarku (Berislavićeva 13) prirediti akustičnu minijaturu kao uvod pred koncertno slavlje!

Virovitička skupina s dugogodišnjom zagrebačkom adresom svoju je glazbenu priču započela kreirati 1999. godine, s debitantskim izdanjem “Između nas”. Od samih početaka slove za jedne od koncertno i albumski najaktivnijih glazbenika s ovih prostora, pa stoga ne čudi kako su tijekom dva desetljeća objavili devet studijskih albuma, osvojili niz Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada, a veliku većinu vremena proveli u kombiju, s kojim su prešli tisuće i tisuće kilometara te održali niz koncerata diljem regije.

Svoju slavljeničku godinu obilježavaju nizom aktivnosti – nedavno su objavili novi singl “Sve je tišina“, kojim najavljuju deseti studijski album, pripremaju objavu biografije, a središnje slavlje rezervirano je za 5. travnja i već spomenuti koncert u zagrebačkom Dom sportova.

Skupina Vatra po prvi put je akusticirala 2011. godine, kada su otvorili drugu sezonu Akustike, a ovom prilikom  se ponovno vraćaju na malenu pozornicu, gdje će okupljenoj publici priuštiti intimnu koncertnu minijaturu. Akustika uz Vatru održat će se u utorak, 19. ožujka, s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan!