I’m a firestarter, twisted firestarter… – zbogom Keith

Autor: Miroslav Šantek Cobra

Ponekad se doista dogodi tragedija da dva svjetski poznata imena umru isti dan. 4. ožujak 2019. ostat će zapamćen po smrti glumca Luke Perrya – poznatog zločestog dečka iz hit serije devedesetih godina “Beverly Hills i Keitha Flinta, pjevača britanske grupe Prodigy koja je također devedesetih godina doživjela vrhunac svoje popularnosti.

Bend Prodigy se oglasio riječima:”U dubokom šoku i tuzi možemo potvrditi smrt našega brata i najboljeg prijatelja Keitha Flinta. Pravi pionir, inovator i legenda. Nedostajati će nam zauvijek”.

Keith Flint (49)  pronađen je mrtav u njegovoj obiteljskoj kući u Essexu, policija je potvrdila da se ne radi o nasilnoj smrti, obdukcija će pokazati što se točno dogodilo , a sumnja se na navodno samoubojstvo.

U svakom slučaju još jedan mlad umjetnik je otišao na onaj drugi svijet. A dok je žario i palio na ovom svijetu mnogi su ga znali, mnogi su voljeli Prodigy. Uvodne taktove pjesme Firestarter zna baš svatko. I video spot snimljen u napuštenom tunelu ispod Londona.