Anđelka

Andrija i Anđelka je hit serija iz 2015. koja je prikovala uz televizijske ekrane milijune ljudi. Priča o svakodnevnom životu ljubavnog para u srednjim tridesetim godinama i sve one radosti i problemi zajedničkog života osvojili su srca i zanimanje gledatelja od kojih su mnogi prepoznali i dijelove svojih života.Zgode i nezgode Andrije i Anđelke su se prepričavale na radnom mjestu kafiću, uz kavu…. Andriju je glumio Andrija Milošević, a njegovu ljepšu polovicu Anđelku –  Anđelka Prpić.

“Šta me snađe”- naziv je monodrame,  interaktivne suvremene komedije s Anđelkom Prpić u glavnoj i jedinoj ulozi. Anđelka glumi čak 12 likova u predstavi u kojoj igra tridesetdvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu i koja se sasvim slučajno nađe pred dilemom, čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri, a takvu dilemu ne može riješiti sama, već joj u tome pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njezinoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu.

Dramski tekst “Šta me snađe” je napisao Nebojša Romčević, a režiser je glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Anđelku (bez Andrije) uživo možete vidjeti u zagrebačkom kazalištu “Luda kuća”(ul. kralja Zvonimira 63) u srijedu 20. veljače s početkom u 20 sati.