Vodi me u Cabaret!

Općepoznata je fraza da se  “zločinac vraća na mjesto zločina”, kao što se lijepo vraćati na mjesta koja nosimo u sjećanju po dobrom, čemu u prilog ide i ponovni posjet cabaretu “Idemo na Broadway” Mire Ungara.

Koncept stominutnog programa je izvrstan, raznolik i zanimljiv, a uz neprikosnoveni šarm i profesionalnost gospodina Mire Ungara, dobar provod je zagarantiran.

Neki od dijelova programa su i scene iz slavnih mjuzikla – “Chicaga”, “Cabareta” “Fantoma iz opere”, “Priča o rađanju Broadwaya”…, a u showu sudjeluje i šesteročlani plesni ansambl, stand up komičari i razne atraktivne artističke točke!

 

Gospodin Peđa Bajović, stand up komičar, jedan je od pokretača scene stand-up komedije u ovom dijelu svijeta. U svojoj karijeri obišao je više od dvadeset zemalja svijeta i stotine gradova. 2014. Godine na manifestaciji Adria ComedyAwards u Skopju, dobio je priznanje za najboljeg veterana.   U više navrata prekidan je gromoglasnim pljeskom publike, a da je izvrstan u tome što radi, možete se uvjeriti već u četvrtak, na samo Valentinovo kad ima svoj solo nastup, pa ako niste odlučili gdje ćete odvesti svoju ljubav, topla preporuka upravo za ovaj šou.

Još jedna lijepa novina u program bila je tema iz mjuzikla Fantom iz opera.

Poželite li napraviti odmak od svakodnevne rutine i  opustiti se, zavirite u ovu oazu na zagrebačkoj adresi A. Cesarca 2 /Europski trg/, vjerujte nećete požaliti.

Za ZG KULT Maja Šiprak