Elgrad noviteti 2019.

Do sada uvriježen koncept opremanja doma se mijenja, jer je svaki dom specifičan sam po sebi. Znalci će znati odabrati sve za namještaj da se savršeno uklopi u prostor, dok oni koji nisu znalci odabrat će po osobnom ukusu ono što im se sviđa i svi će biti zadovoljni. Ali ostaje činjenica da interijer može biti bez povezanosti, odnosno vizualnog identiteta. Zato svjetski poznati proizvođači u svojoj ponudi imaju proizvode koji su ciljano razvijeni da zadovolje sve potrebe kupaca i naglase unikatnost svakog dijela namještaja.

Kako bi opremili dom s novim, zanimljivim i inovativnim proizvodima Elgrad svojim kupcima nudi nove pločaste materijale, dekore, strukture i sve potrebno kako bi ste za Vaš dom kreirali vrhunska rješenja i maksimalnu fleksibilnosti. Prateći trendove u suvremenom dizajnu interijera i kontinuirane inovacije odabrani su NOVITETI za 2019. godinu koji su, kao i uvijek, vrlo raznoliki i podržavaju širok spektar načina života modernog svijeta.

Fenix


Super mat pametni materijal čija se struktura sastoji od sloja metala, inovativan proizvod za dizajn interijera, a koji kombinira elegantna estetska rješenja sa najsuvremenijim tehnološkim svojstvima. Obuhvaća upotrebu nanotehnologije i okarakterizirana je kao nova generacija akrilne smole koja je stvrdnuta i učvršćena korištenjem procesa pomoću snopova elektrona, čime se otvaraju novi pristupi u području dizajna interijera. Sa malom refleksijom svjetlosti, ekstremno mat, bez otisaka prstiju i pruža jako ugodan i mek taktilni osjećaj, izrazito otporan na ogrebotine, abraziju, trljanje i suhu toplinu. Također ima otpornost na udarce, otapala koja sadrže kiselinu i sredstva za čišćenje koja se redovno koriste u kućanstvu. Značajno je smanjen prihvat bakterija za površinu čime ona postaje higijenska i laka za održavanje. Također odbija tekućinu i plijesan. Karakteristike površine čine ga visoko učinkovitim materijalom, a time i predstavlja opravdanu alternativu drugim materijalima, kao što su kompozitni materijali i staklo, sa dodanom prednošću jednostavne obrade te se može koristiti za horizontalne i vertikalne primjene u velikom rasponu tipičnih dizajna interijera, bilo za kućna ili poslovna tržišta: kuhinje, kupaonice, kuhinjske radne ploče, zidne obloge; za ugostiteljstvo, zdravstvene ustanove, i za izradu namještaj kao što su npr. stolovi, police za knjige, stolice, pregrade…

Decolan (Decostone)


Svatko od nas se barem jednom našao u prilici da se zadivi surovom ljepotom divljih kamenih litica, no rijetko tko je pomislio da bi djelić te iskonske prirodne ljepote mogli prenijeti u naš dom ili poslovni prostor. Proizvod poznat po komercijalnim nazivom Stone Veneer nam omogućava upravo to – oblaganje namještaja i dijelova interijera tankim kamenim listovima. Sloboda upotrebe tankih kamenih listova praktički je neograničena, mogu se oblagati fronte i korpusi, vratna krila, police, stolice, zidove, podove i stropove.

 

 

Losan & Saviola


Furnirana iverica svestrani je proizvod izrađen od najkvalitetnijeg drva. Zbog svojih fizičkih i tehničkih svojstva može se koristiti u bilo kojoj namjeni. Hoćete li izabrati rustikalni dekor Crack hrasta ili klasični hrast ovisi samo o Vama. A za one koji žele reinterpretirati prirodu u svoj dom, u Elgradu mogu naći nove dekore iverala koje su napravljene od 100% recikliranog drva.

 

 

 

 

Westag & Getalit AG


Proizvodi s homogenim izgledom doživljavaju sve veću potražnju za uređenjem interijera i izradu namještaja. (Unicolor i Unicolor Compact savršen su odgovor.) Kompakt laminat je materijal kojeg odlikuju izuzetna površinska svojstva i koji zadovoljava zahtjeve visoke razine preciznosti. Ovo uključuje kompaktne ploče s antibakterijskim, vatro-otpornim i disipacijskim funkcijama.

 

 

 

 

Egger


Rubne trake su proizvod kojeg odlikuju dvije komponente, estetska i upotrebna. Upotrebljavamo ih za zatvaranje rubova elemenata na mjestima prereza kako bi zaštitili elemente od oštećenja udarcima, ali i estetski da se ne vidi gola iverica. Usklađenost rubnih traka s dekorom i strukturom daje visoko kvalitetan izgled svakom rješenju. Rubnu traku možete pretvoriti i u oblik koristeći triplex rubne trake kako bi stvorili kontrast.

 

 

 

 

Kessebohmer (FineLine MosaiQ)


Okovi, u najmanju ruku, nisu glavna preokupacija prilikom kreiranja interijera, ali su neophodni u kompletiranju i izvedbi svih rješenja. Bilo da se radi o ladicama, spojnicama, ručkicama, podiznim elementima, aluminijskim okvirima i ostalih proizvoda, od svih se traži vrhunska izvedba i zadovoljavanje svih standarda kvalitete.
Tko je pomislio da unutrašnjost ladice ne može biti uredna i funkcionalna? S FineLine MosaiQ je zabavno planirati i raditi. Izrađen od materijala koji je kombinacija toplog i atraktivnog drva i finog metala, a njegov izgled daje suvremeni, vrhunski izgled i uravnoteženu, vizualnu vezu koja se spaja s pažljivo odabranim kuhinjskim frontama. FineLine MosaiQ elementi mogu se kombinirati i urediti da točno odgovaraju potrebama i zahtjevima korisnika. Kombiniraju se vrlo jednostavno i efikasno, te se mogu dodati posebni elementi kao što su držači folije, začinske posude i blokovi za noževe. FineLine MosaiQ predstavlja 21 element kako bi se stvorio veliki raspon mogućnosti organizacijskog sustava unutar ladica, prednosti su očigledne, jer najbolji dio se nalazi unutar ladice. Najbolja karakteristika FinLine MosaiQ razdjelnika je što se ti modularni elementi mogu kombinirati na toliko različitih načina i ugraditi u sve vrste ladica.

Bortoluzzi


Eclipse sistem okova za vrata je mehanizam za soft close izvlačenje i uvlačenje vrata. Osigurava glatko, savršeno izbalansirano pokretanje bez prekida. Idealan za kuhinju, a može se koristiti na mnogim vrstama ormarića od onih koji sadrže aparate, do skladišnih jedinica do onih koje se koriste u uredima i maloprodajnim aplikacijama.

Grass


Kinvaro D-M, stilski elegantan sistem opruge sa sajlom za spuštanje fronti za praktično i jednostavno otvaranje, odlično se integrira u elemente kao što su barovi za piće ili donji elementi TV komoda.

Schuco (Smartcube)


Opisan kao beskonačni sustav polica, Smartcube pruža kompletnu prilagodljivost dizajna, s bezbrojnim mogućnostima konfiguracije. Osnovni element je mala, inteligentna kocka koja se može produžiti prema potrebi, stvarajući pametni izgled polica. Prednosti ovog proizvoda su modularnost, elegancija i lakoća integracije u već postojeće koncepte namještaja.
Ključni izraz Noviteta 2019 je. maksimalna fleksibilnost, a imperativ je na interesantnim, elegantnim i inovativnim proizvodima. Kontinuiranim usavršavanjem ponude prate se trendovi fluidnosti prostora pri dizajnu interijera, dok sloboda upotrebe bilo kojeg proizvoda karakteristika je koja odlikuje Elgradove novitete u 2019. godini.

Proučite novitete u katalogu kojega je Elgrad pripremio samo za vas.

http://www.elgrad.hr/elgrad-noviteti-2019/#