SVEČANA SKUPŠTINA OBRTNIČKE KOMORE ZAGREBA

Održana je svečana skupština zagrebačkih obrtnika na kojoj su dodijeljena priznanja zaslužnim obrtnicima i pojedincima koji su zaslužni za razvoj obrtništva.

Želji smo u ovo preblagdansko vrijem, nagraditi zaslužne obrtnike i odati im priznanje za njihov rad. U radu zagrebačkih obrtnika koji su najžilaviji dio gospodarskog sustava ove godine je bio izražen problem radne snage, ali se isto tako možemo pohvaliti i sa dobrim rezultatima pa se nadamo da će i iduća godina biti dobra.

Na skupštini su doodijeljene nagrade za dugogodišnji rad i očuvanje obiteljske tradicije, za uspješne rezultate u poslovanju a dodijeljeno je i priznanje Žena obrtnica. Priznanja su dobili i mladi obrtnici do 35.godine života koji su budućnost zagrebaćkog obrta.  Ivan Babić i Vesna Hrkač su pak dobili priznanja za najstariji obrt u Zagrebu.

Na skupštini je potipisan i sporazum o suradnji i prijateljstvu Obrtničke komore Zagreb i Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije koji su poptisali predsjednici Mirza Šabić i Tomislav Tomičić.

ŽELJKO KRZNARIĆ