U SUBOTU TREĆI DERBI ZA DINAMO

Dinamo sutra igra novi derbi. Modri gostuju na Rujevici gdje ih čeka Rijeka pa je trener Nenad Bjelica danas novinarima podno zapadne tribine rekao kako je to za Dinamo praktički treći derbi, nakon utakmica s Osijekom i Lokomotivom.

Poslije toga dolazi Gorica, što će također biti derbi tako da smo već navikli igrati derbije, rekao je Bjelica, a i u Europi igramo teške utakmice pa samim tim niti jedna utakmica za nas nije lagana. Što se tiće momčai svi su u dobro stanju. Reprezentativci svojih zemalja su se vratili zdravi i narano, nadamo se pobjedi u Rijeci.

U Rijeku putuje 18 igrača mada ih u kadru ima puno više, no do kraja sezone ima puno utakmica i svi će dobiti svoje prilike kao što je bilo i do sada. Izuzetak će biti utakmica u Istambulu kuda će na put svih 28 igrača što će im biti nagrada za sve ovo što su postigli do sada.

Ono što Bjelicu svakako raduje je konačno povratak Lovre Majera koji će se nakon ozljede u ponedjeljak priključiti treninzima i konkurirati za prvi sastav.

Igor Bišćan je mislim popravio malu atmosferu u svlačionici i njihovo mjesto na ljestvici nas ne smije zavarati, rekao je Bjelica, mislim da je Rijeka poslije Dinama najkvalitetnija momčad i zato ćemo maksimalno pristupiti igri i očekujemo da ćemo ipak mi pobijediti.

ŽELJKO KRZNARIĆ