Noć vještica u Muzeju iluzija

Muzej Iluzija u Zagrebu (Ilica 72) vam priprema najzabavniji i najstrašniji obilazak u povijesti!! Brisati ćemo granice vremena i prostora, čitati misli, hipnotizirati vas i suočavati se s duhovima… Neka se i najhrabriji pripreme na palpitacije!

Povodom Noći vještica, 31. listopada, donosimo vam večer obavijenu mistikom i jezom s našim iluzionistom i mentalistom Lukom. Svaki puni sat puštamo novu publiku koju u Muzeju na gornjem katu, nakon obilaska, dočekuje iluzionistički show u trajanju od 20 minuta.

Od 18h kreću ture te tako imamo pet tura u 18, 19, 20, 21 i u 22h kada je zadnji ulazak u Muzej. Program je primjeren svim uzrastima.

Ako ste ikada željeli iskusiti hipnozu i čitanje misli na vlastitoj koži sada je pravi trenutak. Osim toga zabavit će vas trikovi s kartama i drugim rekivizitima koji će ovu Noć vještica učititi nezaboravnom i ostaviti snažan utisak.

Prostor muzeja je ograničen te preporučamo da dođete na vrijeme i što prije zauzmete svoje mjesto kako nebi propustili program.

Zagolicajte svoju maštu, pustite prazne priče, ovo je Noć vještica, uživajte ili vrištite i vratite se kući „bez daha“, s čuđenjem na licima i osmjesima u srcima!

CIJENE ULAZNICA
odrasli: 40 kn
djeca (5-15 godina): 25 kn
obiteljska ulaznica: 100 kn

Na dan 31.10. Muzej će biti otvoren od 9:00 – 23:00 sata.