I hate Mondays Open mic night kvalifikacije

Danas od 20:30 – 23.30

“I hate Mondays” open mic night odnosno večer otvorenog mikrofona tradicija je svakog ponedjeljka već 12 godina i projekt je koji je praktički “stvorio” stand up scenu Hrvatske. Odlična prilika za svakog ili svaku da se popne na pozornicu i pokaže svoju duhovitost.

Svaki ponedjeljak pred vas izlaze oni koji su se usudili prijaviti sa svojim materijalom i zaploviti stand up vodama. No, da bismo pronašli najboljeg ili najbolju među njima, više od svega trebat će nam vaša pomoć jer upravo vaš smijeh i glasovi donose pobjedu!

Ukoliko se prijavljuješ za nastup i upravo si ti taj ili ta za koju će ljudi glasati imaj na umu da se tolerira samo autorski materijal, dakle vicevi iz naroda i plagirani tekst nam stvara vrlo neugodne osjećaje u želucu i morat ćemo te ukloniti sa pozornice.

Kako god, prijavio/la se ili samo došao/la podržati prijavljene, izvrsno ćeš se zabaviti i pritom pridonijeti još jačem stvaranju stand up scene u nas malih Hrvata/ica.

Voditeljica večeri biti će Goran Vinčić

Upad besplatan.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10 Zagreb, ulaz iz Gajeve.

*Konzumacija pića u klubu je obavezna