Komedije i stand up u organizaciji Kerekesh Teatra na ovogodišnjem Špancirfestu

Od samih početaka Špancirfesta njegov nezaobilazni dio bile su predstave komedija. Tako je i ove godine: u organizaciji Kerekesh teatra publici će na pozornici ispred Vile Bedeković biti predstavljene tri hit komedije i tri stand up nastupa.

Kazališni program otvara u nedjelju 21. kolovoza “Udaj se muški”, vrlo hvaljena predstava beogradskog “ISPAD Teatra” u kojoj tri prijatelja pokušavaju organizirati vjenčanje jednog od njih usprkos tome što je novac za njega nestao. Već drugi dan, 22. kolovoza, slijedi stand up comedy show “Oženjeni” u kojoj će Marko Dejanović, Goran Vinčić i Hrvoje Krmelić ispričati sve o čarima bračnog života. Potom nas u utorak, 23. kolovoza, čeka stand up nastup Kerekesh Teatra “Dobra večer, došao sam po Vašu kćer” – rečenica je to koju svaki otac koji obožava vlastitu kćer “rado čuje”, a već sutradan, 24. kolovoza, pred publiku izlazi Vlatko Štampar sa svojim stand up comedy show-om “Zabezeknut”.

U kazališnom dijelu programa Špancirfesta su još dvije komedije i to: 25. kolovoza “Idemo uživo” Lude kuće u kojoj su Rene Bitorajac i Igor Mešin okrunili svoje desetogodišnje televizijsko partnerstvo; a u petak, 26. kolovoza, ispred secesijskog zdanja Vile Bedeković kazališni program zatvara Kerekesh Teatar svojom novom komedijom “Beba”, priči o prvom posjetu gđe Svjetlane Fufić (Bebe) psihologu koji baš ne prolazi kako bi trebao – ili ipak ne!?