‘Tri X i ja’ večeras u ZKM-u

Djelatnik bogate tvrtke ispituje dvije atraktivne kandidatkinje za izmišljeni posao. Kako vrijeme odmiče pristojna se pitanja pretvaraju u drsko zadiranje u seksualnu intimu, intervju za posao u triler, a ispitivač u otmičara. No, tu nije kraj ove čudne igre u kojoj se uloge mijenjaju te mučitelj ubrzo postaje žrtva a dotadašnje žrtve okrutne mučiteljice.

U tom će smislu Tri X i ja potražiti odgovore na pitanja: kakve veze ima oznaka XXX s radnim sposobnostima i vještinama koje se ocjenjuju na razgovoru za novi posao, zašto se u tom slučaju ustraje na seksualnoj ovisnosti, a druge se ni ne spominje te koja je prava razlika između natječaja za posao i igre? Je li prva asocijacija na slovo x nepoznanica ili potpis nepismena čovjeka? XOXOX ili XX XY? Je li mi golem ili sam ja Golem? Je li to slabost, nastranost ili prirodno ponašanje ženke i mužjaka? Jesu li Adam i Eva brat i sestra?
(Tomislav Zajec, dramaturg)

Tri X i ja

Autor teksta: Filip Nola
Redatelji: Arija Rizvić i Filip Nola
Glume: Anđela Ramljak, Petra Svrtan, Paško Vukasović, Mateo Videk

Ovu dramu Filipa Nole možete pogledati večeras u 20,00 sati u ZKM-u, a uz kod 3X4 ostvarite popust na online kupnju ulaznica za predstavu. Prilikom plaćanja kliknite „Imam promotivni kod“, upišite 3X4 i platite pojedinačnu ulaznicu 40 kuna.

ULAZNICE