IZMJENE U AUTOBUSNOM PROMETU

Zbog izvanredne organizacije prometa za blagdan Svih svetih, u nedjelju, 1. studenoga pojedine autobusne linije promijenit će polazne perona na terminalima Dubrava i Dubec.

  • Linija 205 (Dubrava – Markuševec – Bidrovec) i 232 (Dubrava – Čret) imat će polazno stajalište na 6. peronu terminala Dubrava.
  • Linija 209 (Dubrava – Čučerje) polazit će s perona 1 terminala Dubrava.
  • Linija 224 (Dubec – Novoselec) imat će polazno stajalište na peronu 6 terminala Dubec.
  • Linija 270 (Dubec – Sesvete – Blaguša) kretat će s perona 9 terminala Dubec.
  • Linija 274 (Dubec – Sesvete – Laktec) polazit će s perona 8 terminala Dubec.

Autobusna linija 140 (Mihaljevac – Sljeme) neće prometovati radnim danima u vremenu od 8 do 16 sati do petka, 6. studenoga, zbog produljenja radova na dijelu Sljemenske ceste, od Lugarnice do Tomislavovog doma.

Autobusna linija 304 (Velika Gorica – Mraclin) će zbog radova dogradnje sustava odvodnje, od ponedjeljka, 2. studenoga do ponedjeljka, 30. studenoga u svim polascima prema Mraclinu prometovati preko Okuja skraćeno do crkve Svetog Vida. U Ulici braće Radić ispred kućnog broja 73, u smjeru crkve, bit će uspostavljeno privremeno autobusno stajalište.

Zbog istih radova, autobusna linija 325 (Velika Gorica – Vukojevac), od ponedjeljka, 2. studenoga do ponedjeljka, 30. studenoga, radnim danima neće ostvarivati polaske iz Velike Gorice koji prometuju preko Mraclina za Vukojevac u 21 sat i 23.10 sati, te iz Vukojevca u 21.30 i 23.40 sati za Veliku Goricu. Također, autobus koji prometuje iz Vukojevca preko Mraclina za Veliku Goricu neće ostvariti polazak u subotu u 4.35 sati.

Molimo putnike da obrate pozornost na nove vozne redove koji su dostupni na našim mrežnim stranicama www.zet.hr, kao i na početno-krajnjim stajalištima.

ŽELJKO KRZNARIĆ