U DIREKCIJI HANŽEKA OPTIMIZAM

Hanžekovićev Memorijal proslavit će svoj 70. rođendan 15. rujna. Tradicija jednog od najdugovječnijih atletskih mitinga u svijetu neprekinuta je od 1951. godine. Hanžekovićev Memorijal je u posljednjih 70 godina preživio brojne krize, prirodne katastrofe, a tradicija je ostala neprekinuta i za vrijeme Domovinskog rata.

Zagreb ide dalje, u nama ostaju svi simboli grada, sva emocija i ljubav prema Zagrebu koju svi građani nose u sebi, sve to veće je od svih zgrada, teže od bilo kojeg kamena i snažnije od bilo kojeg potresa. Simboli i tradicija našeg grada ne mogu se srušiti.

Prebrodili smo brojne nedaće i nastavljamo dalje, vrijeme nije stalo, život će se nastaviti, a mi ćemo i dalje zajedno trčati, skakati sve više i bacati sve dalje. Opet će s tribina na Mladosti tutnjati zagrebačka publika – najveća snaga Hanžeka.

Trenutno ne možemo znati što nam budućnost donosi, ali ćemo i dalje pratiti upute našeg Stožera, misliti na sigurnost publike i natjecatelja i u nadi da će sve ovo brzo proći, nastavljamo s organizacijom jubilarnog, 70. Hanžekovićevog Memorijala.

ŽELJKO KRZNARIĆ