Online program kina Tuškanac

Paris, Texas otvara online program kina Tuškanac!

Sa zadovoljstvom u kinu Tuškanac  najavljuju kako u petak, 17. 04. u 20 sati online prikazuju remek-djelo Paris, Texas (1984), legendarni film ceste njemačkog redatelja Wima Wendersa nagrađen Zlatnom palmom u Cannesu. Film krase izvrsne glumačke izvedbe Harryja Deana Stantona i Nastassje Kinski, kao i kultni soundtrack Rya Coodera. Besplatno gledanje bit će moguće putem linka na web stranici kina, a film će uz promo kod koji će biti objavljen za gledanje biti dostupan 24 sata.

Ističu kako je kino Tuškanac ovim programom ujedno i prvo kino u Hrvatskoj koje je priredilo retrospektivu u online okruženju! Naime, posrijedi je premijerna i iscrpna online retrospektiva Wima Wendersa, u sklopu koje će svaki drugi dan tijekom idućih mjesec dana na web stranici kina Tuškanac u 20h biti postavljen link na novi redateljev film, koji će uz naknadu od $2,99 (okvirne protuvrijednosti 20 kn) po filmu biti dostupan za gledanje 24h.

Riječ je tek o testnoj, probnoj fazi usluge, stoga za sada, kao i drugi kolege kinoprikazivači, kino za podršku koristi platformu Vimeo. Svi filmovi imaju hrvatske podnaslove, a svaki film online retrospektive bit će najavljen na društvenim mrežama i web stranici kina. Detaljne informacije o programu te upute o korištenju Vimeo servisa, kartičnom plaćanju, preuzimanju besplatnog promo koda i dr. dostupne su na linku u nastavku:

Upute o gledanju uz naknadu i besplatnom gledanju

ŽELJKO KRZNARIĆ