Centar za kulturu Trešnjevka – bogat online program

U okolnostima krize izazvane pandemijom, Centar za kulturu Trešnjevka je odlučio djelovati odgovorno i solidarno te su se reorganizirali i upregnuli svoju kreativnost kako bi svojoj vjernoj publici i široj zajednici pružili raznovrstan program koji se može pratiti iz udobnosti i sigurnosti vašeg doma. Ovim programom želimo pokazati kako je i u kriznim vremenima kultura itekako živa te kakvu zabavu, veselje i ugodu može donijeti u vaš dom, cijeloj obitelji.

Nude vam virtualne kazališne radionice, priče za djecu, online čitanje priča, virtualne izložbe, radio priče, virtualno kazališno-glazbene radionice za djecu, uskrsne radionice i još mnogo toga drugog u pripremi. Pridružite im se, podržite inicijative #kulturaonline i #ostanidoma, te stvarajte umjetnost zajedno kroz radionice, uživajte u  pričama, predstavama, izložbama i glazbi.

Virtualni program se kontinuirano izvodi svaki tjedan te se može pratiti na web stranici, društvenim mrežama (Facebook i Instagram) i YouTube kanalu. Program se trajno nalazi na navedenim kanalima te se može pogledati i naknadno u vrijeme kada to vama najviše odgovara.

Ostanite doma, čuvajte se i uživajte uz CeKaTe Trešnjevku i bogati online program.

Veselimo se skorom druženju u Centru za kulturu Trešnjevka uz neizostavan moto – Čeka te CeKaTe!.Mjesečni program se može pročitati ovdje.

CeKaTe_program_travanj2020

ŽELJKO KRZNARIĆ