HNK U ZAGREBU I 24 SATA PROTIV CORONA VIRUSA

 

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u suradnji s redakcijom 24 sata pokrenulo je jedinstven projekt u okviru kojega će svakodnevno biti prikazivane predstave Opere, Drame i Baleta, a nakon toga bit će dostupne za gledanje tijekom razdoblja borbe s koronavirusom.
Gledateljima Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, čitateljima 24 sata te najširoj javnosti želimo pokazati vrhunske predstave i tako im u razdoblju izolacije ponuditi mogućnost uživanja u kvalitetnim umjetničkim djelima.

Od sutra na YouTube kanalu 24sata od 20 sati tako možete gledati  hit predstavu “Tko pjeva zlo ne misli”. Time će se otvorit će serijal predstava dostupnih svim gledateljima 24sata.hr i YouTube kanal 24sata kao i obožavateljima zagrebačkog HNK.
U “Tko pjeva zlo ne misli”, koju je postavio redatelj Rene Medvešek,  Anu Šafranek glumi Zrinka Cvitešić, u ulozi supruga joj Franje je Dušan Bućan. Tetu Minu glumi Ivana, Boban, a u ulozi Gospona Fulira je Krešimir Mikić.

Iako je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu zatvoreno za gledatelje od 12. ožujka ovim projektima želi gledateljima i u njihovim domovima, te u ovom specifičnim vremenima, omogućiti  da ne izgube vezu s kazalištem

ŽELJKO KRZNARIĆ