Iscjeljujuća energija u radu sa životinjama – vrijednost pomoći

U  petak 21. veljače u 11 sati u Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu održat će se  na predavanje pod nazivom Iscjeljujuća energija u radu sa životinjama – vrijednost pomoći.

Predavanje će održati Margrit Coates, svjetski slavna iscjeliteljica i komunikatorica sa životinjama. Njezinu edukacija namjenjena je djelatnicima Skloništa kako bi novim spoznajama doprinijeli dobrobiti životinja koje u Dumovcu čekaju novi dom i svoje ljude. Slavna Britanka to svoje predavanje daruje Skloništu u suradnji s organizatorima njezina dolaska u Zagreb – Planetopijom i Makronovom.

Svoj je život posvetila nastojanju da ljudima pomogne u stjecanju dubljih uvida u svijet životinja te ulogu koju životinje imaju u životu ljudi. Svoje znanje i iskustvo o ponašanju životinja Margrit Coates dijeli diljem svijeta. Predavanja drži studentima, stručnjacima koji rade sa životinjama, te drugim zaljubljenicima u životinjski svijet. Njezin lik i djelo slavu su stekli, među ostalim, zahvaljujući njezinim mnogobrojnim nastupima u televizijskim emisijama koje se bave životinjama, te predstavljanju njezina rada u drugim medijima. Autorica je šest knjiga od kojih su na hrvatski jezik prevedene Komuniciranje sa životinjama te Glas životinja.

Osim što za životinje ima posebnu empatiju, Margrit Coates razvila je i sposobnosti komuniciranja s njima te one iscjeliteljske. Svojim je pionirskim radom to područje predstavila javnosti te za nj postavila visoke standarde.

Ambasadorica je nekoliko uglednih svjetskih organizacija za zaštitu životinja – Voice for Asian Elephants, International Aid Welfare and Protection of Animals i Mance Chance Horse Sancturay.

ŽELJKO KRZNARIĆ