Zezoskop

HDZ 2
Prvi HDZ se oslanjao na nekakvu parolu HDZ ZNA, a drugi je trebao biti Hrvatska demokratska superzajednica. Na kraju  su se predomislili i jednostavno, da se rimuje s HDZ ZNA, ovaj novi Škorin HDZ je HDZ DVA…
Na parlamentarnim izborima mogla bi se povijest  ponoviti pa oni koji se mača laćahu da od mača i pogiboše, po tipu ; OBA, OBA, OBA SU PALA.
RAT
U HDZ-u sastanak na vrhu. Tvrdi kohabitator suočen je s  pritiskom unutarnjih neprijatelja i optužbom za pad KGK. Vaso, Miro, Davor, Oleg… i tko zna još tko, poželjeli su biti naslijednici šefa stranke. Ni Karamarko nije neambiciozan nakon prvog pada. Tomislave; Nemamo više precjednicu.
GENERAL
Ante Gotovina ogradio se od obiteljskog biznisa koji je veliku lovu prosuo na filmski uradak – od velikog dijela gledatelja proglašen promašajem i čisti je predmet sprdnje. Anđeoski lik generala prilično je maštovito prikazan pa i sam Gotovina misli da bi trebao osobno snimiti neki novi.
General 2 bi uključio i Šeksa i ekipu koja ga je dala ćopiti.
PREDSJEDNIK
Milanović se mora po službenoj dužnosti iščlaniti iz SDP-a i iz Torcide. To će izgleda biti lako riješeno, ali Ribički klub Špičkovina mu ne da ispisnicu pa bi moglo biti problema i DIP razmišlja o ponavljanju izbora. Milanović tvrdi da ne zna kakva je to ribička priča, a predsjednik Ribičkog kluba kaže da će mu objasniti  čim ga sretne.
PREDSJEDNIK 2
Da je najsiromašniji predsjednik Milanović je pokazao i danas u svom smeđem baloneru kojeg nosi već godinama. Saznajemo da razočarani HDZ-ovci skupljaju donaciju za novo predsjedničko ruho u koje bi utisnuli par prislušnih bubica.
PREDSJEDNIK 3
Milanović najavio da će Predsjedničku rezidenciju premjestiti u Blato, tik do nove dječje bolnice, kad je Kukundžić napravi. Ako to ne bude, kriv je Kujundžić. Nema veze. Ionako smo svi skupa u blatu. A figurativno i predsjednik.
PREDSJEDNIK 4
Milanović iz nepoznatih razloga obećao Kolindi pomoć u diplomatskoj karijeri. Kad ju je u duelu deklasirao, znači da nas je lagao. Pomoći će joj da ode opet za ambasadoricu u USA dok ne sredi (opet) posao u NATO-u. Obećala je da će se njemu javi čim se smjesti u nekoj NATO bazi.
Eto, Jadranki je navodno bila nepoželjna, a Zoranu je valjda onda poželjna. Jakove, drži se.
Ne vidi se kraja sapunici i estradi.
ZA ZG KULT M STRIŽAK  ( ne valjda Andrija Jarak )