3. DANI SMIJEHA U ČAKOVCU

Kerkesh Teatar najavljuje kazališnu manifestaciju „3. Dani smijeha u Čakovcu“, koja će se odvijati od 5. do 8. prosinca u Centru za kulturu Čakovec. Čakovečka publika će u ovo predblagdansko vrijeme moći pogledati hit komedije Kerekesh Teatra i Lude kuće iz Zagreba.

Kako javljaju iz Kerekesh Teatra:

Manifestacija započinje 5. prosinca u 20,00 sati izvedbom najnovije komedije Kerekesh Teatra „POD HITNO NA HITNU“ u režiji Ljubomira Kerekeša, koja ne prestaje izazivati salve smijeha kod publikom. Pacijenti u čekaonici Kerekešove “Hitne” imaju picajzle, hemeroide, gliste, neki su malo dementni, a neki čak i izmišljaju da imaju tumor jer trebaju tablete za žgaravicu.

Zbog velikog interesa publike ova predstava će biti odigrana i 6. prosinca u 20,00 sati!

Dan nakon toga, 7. prosinca u 20 sati, Dani smijeha donose “SAMO PREKO NJEGA MRTVOG” komediju iz Lude kuće koja je prošle godine bila prva rasprodana u Čakovcu. Rene Bitorajac i Jan Kerekeš su slučajni susjedi koji su slučajno ušli u jednu garažu u kojoj leži mrtav čovjek. Garaža izgleda kao casino, ima se tu i za popit, ima i nešto droge, novca. Baš im je lijepo u garaži. “Sused, oćemo pozvat policiju?”

Zadnji dan, 8. prosinca u 20 sati, imamo najveći jubilej kazališne predstave u povijesti Hrvatske i drago nam je da će se dogoditi upravo u Čakovcu. Ljubomir Kerekeš će obući kostim i postati “DIMNJAČAR” po 1300. put.

Predstava je već skoro rasprodana, a nakon jubilarne predstave, Kerekesh Teatar će publiku počastiti prigodnim domjenkom.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Centra za kulturu Čakovec ili putem interneta OVDJE, a cijena ulaznice iznosi 70 kuna.