OŠ GRANEŠINA DOBILA SUVREMENU SPORTSKU DVORANU

Učenici OŠ Granešina konačno su dočekali svoju sportsku dvoranu koja ima sve ono što je potrebno da se u njoj igraju i eurospka i svjetska natjecanja.

U zahvali svima koji su sudjelovali u izgradnji sportske dvorane, ravnatelj škole Marijan Vulić je istaknuo kako školu koja ove godine obilježava 160. obljetnicu pohađa 808 učenika u 38 odjeljenja, i to u 19 razredne i 19 predmetne nastave. Također je naglasio da je u tijeku ishođenje građevinske dozvole za dogradnju još pet učionica, a da na nastavu tjelesnog odgoja ne prelaze frekfentnu cestu izgrađen je podzemni prolaz od škole do dvorane.

Drago mi je da je nakon 160 godina škola u Granešini dobila dvoranu u kojoj će više od 800 učenika pohađati satove tjelesnog odgoja, rekao je gradonačelnik. Sljedeći cilj nam je da škola radi u jednoj smjeni, a kako bismo u tome uspjeli moramo čim prije početi s izgradnjom novih pet učionica. Dvorana se prostire na 8 000 m2, od čega je 3 300 m2 zatvorenog prostora, a vrijednost investicije je 36.877.661,50 kuna.

Uređeni su i vanjski sportski tereni vanjski, spremišta i parkiralište.

ŽELJKO KRZNARIĆ