Zadnji tjedan uživanja u filmovima na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Filmski hitovi iz programa Prvi red do mora filmova zatvaraju ljetnu sezonu omiljenog zagrebačkog kina na otvorenom

Još samo ovaj tjedan možete uživati u filmskim hitovima u najljepšem kinu na otvorenom – do 8. rujna na Ljetnoj pozornici Tuškanac očekuje vas zadnji val aktualnih filmskih naslova iz programa Prvi red do mora filmova.

Švedsko-danski film ovjenčan nagradom Filmskog festivala u Cannesu „Izvjestan pogled“, Granica, prvi je ovotjedni naslov s repertoara Ljetne pozornice Tuškanac. U utorak, 3. rujna ne propustite ovu filmsku priču o službenici na carini koja posjeduje izvanredan osjećaj njuha. Dok se razvija neobična privlačnost između nje i jednog stranca, ona otkriva njegov pravi identitet i ujedno saznaje istinu o samoj sebi. 

U središtu zbivanja francuskog akcijskog filma Šifra: Vučji zov nalazi se mladić koji radi na nuklearnoj podmornici, a zanimljivo je da ima nevjerojatnu sposobnost identificirati svaki zvuk koji čuje. Njegova preciznost gubi na ugledu kad greškom dovede u opasnost živote cijele posade… Film se prikazuje u srijedu, 4. rujna.

Film Ono 2017. godine redefinirao je žanr, pomeo kino-blagajne i postao hororac s najvećom zaradom u povijesti. Nastavak ovog hvaljenog horor-hita, Ono: Poglavlje drugo, s Jamesom McAvoyem, Jessicom Chastain i Billom Skarsgardom u glavnim ulogama, pogledajte u četvrtak, 5. rujna. 

Petak, 6. rujna na filmsko platno donosi Navijačice, a riječ je o zabavnoj i emotivnoj komediji o grupi žena (Diane Keaton, Jacki Weaver, Pam Grier, Rhea Perlman) koje formiraju skupinu navijačica u njihovoj mirovinskoj zajednici i time pokažu da nikada nije kasno da ostvare svoje snove. 

Radnja filma Kraljice zločina, koji je na programu u subotu, 7. rujna,odvija se tokom sedamdesetih godina u zapadnom dijelu Manhattana u New Yorku, poznatim pod nazivom Hell´s Kitchen. Prati žene mafijaša koje vješto preuzimaju posao od svojih muževa koji su smješteni u zatvor.

Za kraj ljetne sezone, u nedjelju, 8. rujna, ponovno gledamo Tarantinov hit Bilo jednom u Hollywoodu, o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma odvija se u L.A.-u na vrhuncu hippie Hollywooda. 

Filmovi na Ljetnoj pozornici Tuškanac prikazuju se od 21 sat. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac, koja se otvara u 19:30 sati (sat i pol prije projekcije). Cijena ulaznice iznosi 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

*** 

TRAILERI

Granica: https://www.youtube.com/watch?v=QMs28A1s1OA

Šifra: Vučji zov: https://youtu.be/a9Gz7Bg07u8

Ono: Poglavlje drugo: https://www.youtube.com/watch?v=xhJ5P7Up3jA
Navijačice:
https://youtu.be/-9PypHxfY_M

Kraljice zločina: https://www.youtube.com/watch?v=fgit74aVAvM

Bilo jednom u Hollywoodu: https://www.youtube.com/watch?v=ELeMaP8EPAA