POČEO UPIS ZA TEČAJEVE PLIVANJA NA ZAGREBAČKIM BAZENIMA

Ustanova Upravljanje sportskim objektima kao i svake godine s početkom ljetne sezone na svojim objektima organizira niz prigodnih programa među kojima su i tečajevi učenja i usavršavanja plivanja za djecu i odrasle. Tako prvi tečaj plivanja u malom bazenu na otvorenom plivalištu Šalata počinje u ponedjeljak 17. lipnja, a već od danas kreću prijave i upisi u tri programa: program obuke neplivača za djecu od 6 do 12 godina starosti, program učenja i usavršavanja plivačkih tehnika za djecu od 6 do 11 godina starosti te program obuke neplivača za odrasle. Također, od ponedjeljka 15. srpnja kreću prijave i upisi u dodatne programe obuke neplivača za djecu od 5 do 9 godina starosti u malom bazenu te program učenja i usavršavanja plivačkih tehnika za odrasle plivače u velikom bazenu.

Tečajevi plivanja na bazenima Šalate provode se tijekom ljetnih mjeseci kada je otvorena i kupališna sezona, a radi se o učenju plivanja za sve generacije. Program namijenjen obuci neplivača od 6 do 12 godina starosti se odvija u jutarnjem terminu od 10:00 do 11:00 sati, program učenja i usavršavanja plivačkih tehnika za djecu od 6 do 11 godina se odvija u poslijepodnevnom terminu od 19:00 do 20:00 sati dok se program obuke neplivača za odrasle odvija u večernjem terminu od 20:00 do 21:00 sati.

Djeca uče plivati u manjim grupama uz provjerene stručnjake – trenere, kroz igru i zabavu u plitkom bazenu, a važno je napomenuti da su grupe homogene i prilagođene uzrastu i stupnju znanja djeteta. Programi za odrasle pomažu neplivačima da se oslobode straha, što je najčešće slučaj kod mnogih polaznika, i proplivaju bez obzira na godine a nakon odrađenog tečaja svi već mogu plutati bez pomagala.

Informacije, predbilježbe i upisi u navedene programe građani mogu obaviti na brojeve telefona 01 46 16 300 i 46 18 509 i to radnim danima od 08:00 do 15:30 sati, te putem e-maila sanja.zutibradley@sportskiobjekti.hr.

ŽELJKO KRZNARIĆ