Cabaret “Idemo na Broadway” by Miro Ungar

Dobro nam došli, Zagreb sad opet ima svoj Cabaret!

Dragi prijatelji Cabareta Kontesa, krenite s nama u avanturu na Broadway, donosimo vam u “brodvejskoj” koncepciji zanimljive točke sa nekim novim zvijezdama umjetnicima koji će se pobrinuti za vašu zabavu u 100 minutnom showu.

U programu su poznate scene iz slavnih mjuzikla – “Chicaga”, “Cabareta” “Fantoma iz opere”, “Priča o rađanju Broadwaya”…, a u showu sudjeluje i šesteročlani plesni ansambl, stand up komičari i razne atraktivne artističke točke!
Veseli nas nastup nove članice cabaretskog ansambla, Tene Vodopije, koja će u 2 songa iz mjuzikla pokazati svoj raskošni glas i talent!

“Kontesa” se trese od nestrpljenja da vas dočeka i ugosti!

Ulaznice možete kupiti online na https://www.ulaznice.hr/web/event/8/13748 , na blagajni Kazališta Komedija u prolazu Oktogon, kao i na ulazu u Jazz & Cabaret club Kontesa (Augusta Cesarc 2) od 20h na dan predstave.

Napomena:
Vozačima preporučujemo parking u garaži na Langovom trgu (300 m od Kontese). Cijena parkinga od 21h na dalje je 1h / 1Kn.

U centru Zagreba grada veselje vlada jer kod nas je Cabaret!

https://www.zgkult.eu/2019/02/10/vodi-me-u-cabaret/

https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/zagrepcani-poludjeli-za-cabaretom-u-centru-grada-komedijin-klub-kontesa-je-pun-miro-ungar-u-formi-zivota-a-uz-pjesmu-i-ples-tu-je-i-erotska-tocka/7074549/

https://www.muzika.hr/kontesa-novo-the-mjesto-ljubitelje-jazza-cabareta/

http://coolklub.com/cabaret-se-vratio-u-zagreb/

https://www.vecernji.hr/showbiz/navrsio-je-82-godine-i-dalje-radi-od-jutra-do-veceri-1311414