Moj dilbere – povedi me u čaršiju na koncert Marije Šerifović

MARIJA ŠERIFOVIĆ
CIBONA, ZAGREB
SUBOTA, 06.TRAVANJ 2019. 20:00

Marija Šerifović dolazi u Zagreb. 06.04. i svoje će mnogobrojne fanove u Hrvatskoj obradovati velikim solističkim koncertom u sportskoj dvorani Cibona.

Nakon rasprodane beogradske Štark Arene te sarajevskog stadiona Koševo, došao je red i na hrvatsku metropolu. Već punih petnaest godina Marija kontinuirano oduševljava kako svojim vokalom, tako i upečatljivom i snažnom emotivnom interpretacijom. Iza sebe ima pet studijskih albuma te brojne hitove među kojima je publici najbliža ‘Molitva’ s kojom je 2007. godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj. Osim nje, i druge pjesme poput ‘Svoja i tvoja’, ‘Sama i nervozna’, ‘Pametna i luda’, ‘Nije ljubav to’ učvrstile su njeznu poziciju u samom vrhu regionalne pop scene što potvrđuje i veliki broj raprodanih koncerata.

Osim vokala, Marijin vrlo otvoren i direktan stav te status beskompromisne osobe koja nema dlake na jeziku priskrbili su joj veliku popularnost u regiji. Njezin koncert u Lisinskom se i dan danas pamti po emotivnim reakcijama publike te Marijinom strašću i izuzetnim glazbenim talentom. Stoga ne sumnjamo da će nam koncert u Ciboni s još većim produkcijskim sadržajem pružiti pravi glazbeni i vizualni spektakl!