Hana ne zna da se šali i Magnar

Podrži scenu! predstavlja:
Večer mladih zagrebačkih alternativaca

Svrha ovog programa je, prije svega, podržati mlade bendove. Osim podržavanja mladih bendova, naša je zadaća podržati i mladu publiku, te im pokazati da scena nije samo Balkan rock i Dirty dancing, nego da postoje njihovi vršnjaci koji se trude po prljavim garažama ne bi li doživjeli svjetla pozornice. Jedni bez drugih ne mogu. Zato smo za ovaj put pripremili dva mlada zagrebačka benda koji će pokazati što današnji teenageri rade u slobodno vrijeme.

Hana ne zna da se šali (Zagreb)

Najebo si Ripperu i visit ćeš na lusteru jer Hana ne zna da se šali oni nisu mjuzu krali… Ova originalna zagrebačka petorka oživljava jedinstveni duh Gallaghera i ne možda, nego sigurno su spremni biti predstavnici novog indie vala koji se sprema zapljusnuti zagrebačku scenu sljedećih nekoliko godina. Melodijski pitki, ritmički energični, lirski britki i vokalno nezgrapni. To su Hane, i s njima se nemojte šaliti.

https://youtu.be/VHr4fsSMUX0

Magnar (Zagreb)

Magnar je hard rock/metal bend iz Zagreba koji u ovom sastavu djeluje od studenog 2018. godine, a javnosti se predstavljaju sa svojim prvim singlom “Fatamorgana”. Neki od članova znaju se od djetinjstva, a postupno su, sve dok se nije okupila ova konačna postava, skupljali i ostale članove sličnih afiniteta nakon čega su se aktivno krenuli baviti i kreativnim autorskim radom. Bend vokalno predvodi Noa Rupčić, gitaristi su Ante Škurla i Jurica Jelača, na bassu je Ivan Penava a bubnjar Alex Malis. Nešto čvršći zvuk sjeda svakom mladom alternativcu koji se fura na 90-e i rane 2000-e s premazom. Na moderniji zvuk ovi mlađahni dečki dodaju premaz 70-ih i 80-ih.

🎟️ Upad: besplatan