Poziv stanovnicima glavnog grada: Posjetite Sisačko-moslavačku županiju!

Župan Ivo Žinić, uz kojeg je bio i njegov zamjenik Roman Rosavec, u subotu, 23. ožujka 2019. godine, pozdravio je sudionike i posjetitelje predstavljanja turističke ponude Sisačko-moslavačke županije u Zagrebu.
Ovo je predstavljanje održano na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, a brojnim Zagrepčankama i Zagrepčanima pridružila se i zamjenica gradonačelnika Bandića, Olivera Majić.
Na 15 štandova predstavljeni su: Kupujmo lokalno, SI-MO-RA, muzeji, hoteli, vinari, proizvođači suvenira, turistički subjekti, JU Park prirode Lonjsko polje, Top Terme i Lječilište Topusko.
Župan Ivo Žinić, koji se prije zamjenice zagrebačkog gradonačelnika obratio okupljenima, pozvao je zagrebačke izletnike i turiste da posjete tako im blisku Sisačko-moslavačku županiju, da upoznaju njene bezbrojne ljepote i atrakcije.
„Već za pola sata ste iz Zagreba stigli do Sisačko-moslavačke županije, a za sat i pol do njenih najudaljenijih dijelova“, rekao je župan i podsjetio na prirodne ljepote, povijesnu važnost, lječilišne vrijednosti i gostoljubivost Sisačko-moslavačke županije.