Izborna skupština Hrvatske narodne stranke Podružnice Velika Gorica jučer je izabrala novo vodstvo, povjerenje da vodi Podružnicu dobio je Željko Ćosić, dok su za potpredsjednike izabrani Biljana Gvozdenović i Ivan Kotrman.

„Već na sljedećim izborima koji su za dva mjeseca pokazat ćemo da velikogorički HNS ima podršku članova i građanstva te sam uvjeren da možemo napraviti dobre stvari. Priliku za razvoj vidim u obrazovanju i informatizaciji te u europskim  fondovima iz kojih lokalne sredine ne povlače dovoljno sredstava. Prilike su tu, samo ih treba iskoristiti“, rekao je novi predsjednik Podružnice Željko Ćosić.

Podršku novoizabranom vodstvu Podružnice dali su i kandidati HNS-a na predstojećim izborima za Europski parlament – Tomislav Stojak, predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i Davor Nađi, zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje.

Istaknuo bih odgovornost koju u svakodnevici preuzimamo djelujući za dobrobit građana. To nas motivira da pokažemo da u Hrvatskoj postoje ljudi koji će saslušati i uložiti trud da pomognu u rješavanju problema. Želimo unijeti europske vrijednosti i u predstojećoj kampanji ćemo pokazati da znamo i možemo“, rekao je Stojak.

Davor Nađi istaknuo je kako je odluka da HNS samostalno izlazi na izbore za EU Parlament dobra i uvjeren je da će stranka ostvariti dobar rezultat.“Prilika je to da podsjetimo na ono što se možda u percepciji izgubilo, a to je  vrijednost onoga što smo mi kao HNS napravili, rekao je Nađi.

Skupštini je nazočio i Krešimir Malec, član Središnjeg odbora HNS-a i voditelj VI. Izborne jedinice, koji je naglasio da je „HNS proaktivna stranka s programima koji su bitni za bolji život građana. Svaka lokalna sredina je specifična, a naš smjer je samo naprijed, bez ideoloških podjela.“

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here