Digni suknju iznad koljena

Opla – digni suknju iznad kolena

Znam da kriješ čardaš

U tim lepim  nogama.

To su stihovi pjesme Devojka sa čardaš nogama, Đorđa Balaševića. Na samo Valentinovo u zagrebačkom klubu Boogaloo, momci iz tribute benda (Ne)normalni Balašević.

(Ne)normalni Balašević tribute band ove godine će učiniti nešto posebno za svoje fanove – publici će prepustiti kreiranje set liste za zagrebački koncert u Boogaloo-u!

(Ne)normalni, koji od 2004. godine nastupaju širom ex YU, slove za najpoznatiji bend koji izvodi pjesme omiljenog balkanskog pjesnika, Đorđe Balaševića. Sam Balašević ih je zvao da nastupe u njegovom show-u na RTS-u, a pojedini članovi Balaševićevog benda su i nastupali sa (Ne)normalnima.

U Boogaloo-u nas 14.2. očekuje tri sata odlične svirke Balaševićevih pjesama, a da bi se u repertoar uvrstile vaše omiljene pjesme, sve što trebate napraviti jest posjetiti Facebook stranicu (Ne)normalnih ili poslati mail s vaših 10 favorita na nenormalnimejl@gmail.com. Zbrojem najvećeg broja glasova, bend će formirati set listu po izboru publike!

Bend trenutno snima svoj drugi, autorski album, a na Valentinovo ćemo imati priliku čut i nekoliko novih pjesama.

U Boogaloo dolaze u aktualnoj postavi : Anja Popović – violina, Milan Jančurić – sax & klarinet, Miloš Jovanović – klavijature, Lazar Arsović – gitare, Attila Benke – bubnjevi, Branislav Pavlović – bass te Nenad Jelenković, vokal & akustična gitara.

Ulaznice u pretprodaji putem Entrio sustava, Dirty Old Shopu te blagajni kluba Boogaloo, po cijeni od 40 kn, a na dan koncerta po cijeni od 50 kn.