Muškarci.hr

Prvo je bilo pet žena. 5žena.com. Odgovor, koji bi svemir trebao vratiti u ravnotežu, stigao je od četiri muškarca, koji su pozivajući se na Zakon o ravnopravnosti spolova čl. 16. st. 2., a taj kaže da je “zabranjeno je javno prikazivanje i predstavljanje muškaraca na uvredljiv, omalovažavajući ili ponižavajući”, odlučili istupiti javno i od “objeda kojima obiluje navedena ženska predstava” zaštiti cijeli muški rod. Njih četvorica svoj su bunt iskazali predstavom u kojoj će reći pravu istinu o ženama, ali bez brige – i o muškarcima i to samokritično, realno, logično i argumentirano te svima dati do znanja da je, usprkos svemu, muškarcima kod žena najvažnija ipak – ljubav.

U ponedjeljak, 21. siječnja 2019. godine u 20 sati u Domu kulture Sisak očekuje nas predstava Satiričkog kazališta Kerempuh i Teatromana “

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem ne samo da će dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima.