UOČI HAJDUKA DINAMO DONIRAO PUČKU KUHINJU

 

Adventsko Je vrijeme i GNK Dinamo je odlučio u suradnji s Krašem obradovati potrebite. Ovoga puta su trener Nenad Bjelica, te igrači Šitum, Oršić i Gavranović posjetili pučku kuhinju Družbe sestara milosrdnica svetog Vinka Paulskog.

Odlučili smo se u suradnji sa Zagrebačkom nabiskupijom za ovu pučku kuhinju, rekao nam je glasnogovornik Dinama Alen Lesički, i svi su bili oduševljeni. Sve je ovo dojmilo i naše igrače i trenera a i korisnike pučke kuhinje i drago nam je da možemo ovako pomoći nekome kome je to potrebno. Dinamo je neprestano u raznim humanitarnim akcijama i čak smo dobili i nagradu od UEFE za poseban trug i angažman u ovoj godini po tom pitanju. Nastavit ćemo i dalje, jer ako si mi međusobno nećemo pomagati tko će nam drugi pomoći.

Malo sam ganut i teško je naći prave riječi, rekao je Nenad Bjelica, nakon ovoga što sam doživio i drago mi je da klub pomaže koliko može ljudima u potrebi.

Mislav Oršić također nije mogao ostati ravnodušan i naglasio je kako su sretni što su došli malo pomoći ovim ljudima i razveseliti ih u ovim adventskim danima.

Nakon druženja s korisnicima pučke kuhinje neizostavna je tema bila i utakmica s Hajdukom koja se u posjednjem kolu igra sutra na Maksimiru u 15 sati.

Igrat ćemo onako kako smo igrali cijelu jesen, naglasio je Bjelica, a igrat će oni koji sutra biti u najboljem stanju i vjerujem da ćemo pobijesiti. Naš je cilj u svakoj utakmici osvojiti tri boda, mada sutra Hajduk igra neopterećno. Vjerujem da ćemo ipak pokazati tko je gazda u ligi.

Zadnjih utakmica napadači su Dinama postili ali Gavranović najavljuje ipak golove.

Očekujem Hajduk koji je uvijek protiv Dinama posebno motiviran i očekujem tvrdu utakmicu,  ali se nadam da ćemo ipak mi slaviti i tako sebi priskrbiti uspješan završetak sezone.

ŽELJKO KRZNARIĆ