ZEZOSKOP

PRIJELOMNA VIJEST

“Ako Amerika ne da da RH kupi avione od Izraela, sam ću ih kupiti, na svoju firmu. Dogovorit ću se s Izraelcima. Već su mi dali veliki rabat, sad još samo da dogovorimo na koliko rata.”

Ovo je izjavio ministar obrane RH na današnjoj presici ispred svog dućana.
Pravila USA su takva i moramo ih poštovati, ali uvijek ima neki trik. Ja kupujem Barake na svoju firmu i uz minimalnu proviziju od 8,4 posto prodajem Lijepoj našoj.
“Vuk sit i ovce na broju.” – oštroumno je poentirao na kraju ministar.
Na upit novinara; Je li to moralno i je li to legalno, ministar je odgovorio.

“Šta Ti imaš s tim. Ko tebe šta pita?”

NOVA CJEPIVA STIGLA U RH

Iz državnog zavoda za javno zdravstvo dobili smo danas priopćenje i poziv na presicu kojoj smo se i odazvali.
Vijest dana je da se od slijedeće godine uvodi obavezno cijepljenje protiv Nemoralnih ponuda. Prijedlog je da se započne redovitim cijepljenjem od 8. razreda osnovne škole, svake godine kroz srednjoškolsko obrazovanje, a tko upiše fakultet i svake fakultetske godine, sve do kraja fakulteta osim onih koji se učlane u Mladež HDZ-a.
Za njih se zna da im ni cjepivo ne pomaže, a za sve ostale mladeži to još nije dokazano pa će se pokušati djelovati preventivno.
Podsjećamo da su Nemoralne ponude neizlječiva bolest koja se prenosi već običnim socijalnim kontaktom. Manifestira se sljepilom za opći interes, gađenjem i povraćanjem po izbornoj bazi, učestalim mijenjanjem partnera, stalnim mantranjem o ustašama i četnicima, antifi, komunjarama uz istovremeno bolno gomilanje kapitala na svom računu i računima bližih i daljih članova obitelji i drugih zaraženih osoba.
Oboljeli vrlo rijetko završavaju započete poslove, često umiru od drugih bolesti koju su komplikacija osnovne bolesti uzrokovane Nemoralnim ponudama, a to su zatvor, anksiozna i depresivna stanja, ulkusi, infarkti miokarda i malignomi.

Predstavnik HZZJZ rekao je da vrlo rijetki među nama imaju prirodnu otpornost, ali da mnogi uspijevaju odgojem i obrazovanjem, dakle zdravim životnim navikama savladati i najteže Nemoralne ponude.

Novinari su već javno obznanili imena otpadnika koji su glasali za proračun Grada Zagreba ili u Saboru naprasno mijenjali stranačke boje i stavove, koje će koristiti na svojevrsnim obdukcijama, na edukativnim predavanjima i vježbama za sve učenike i studente.

Prof. dr. sci. M:P. rekao je da oni koji podlegnu nemoralnim ponudama uobičajeno smatraju da će ih izliječiti gomila novca i uticaja, ali na sreću, to nije uvijek tko. Mnogi će se izliječiti samo uz striktnu apstinenciju od slobode.

ZA ZG KULT M STRIŽAK