„Cabaret à la Zagreb“ u Jazz & Cabaret clubu Kontesa

Autor: Maja Šiprak

Da je zagrebački Advent posljednjih godina promaknut u nezaobilaznu destinaciju svima je poznato, kao  i činjenica da je u više navrata proglašen najboljim europskim Adventom. Međutim, ako na trenutak želite pobjeći od zvukova božićnih zvončića, mirisa kobasica, poderanih gaća, medenjaka, kuhanog vina i ostalih „oblizeka“ i uroniti u duh prošlog vremena Zagreb ima sjajno mjesto za vas na Europskom trgu, točnije u ulici Augusta Cesarca 2.

Prije oko godinu dana Zagreb je dobio svoj Jazz & Cabaret club Kontesa sjajnog programa osmišljen i režiran od strane Mire Ungara, u kojem sudjeluje ansambl od 15 izvođača (plesači, pjevači, mađioničar, stand up komičar i artisti) koji se u 90 minutnom showu, sa temom “Idemo na Broadway”, brine za zabavu svojih gostiju. A nakon cabareta goste zabavlja band uživo.

Za vrijeme Adventa  klub nudi poseban program Cabaret à la Zagreb. Producent, režiser i voditelj showa Miro Ungar pripremio je zanimljive i atraktivne točke i goste, koji će kroz svoje nastupe na sceni Kontese pružiti publici malo šarma i topline Zagreba s početka prošlog stoljeća, kao i razigranosti i dinamike novog doba. Tako u showu sudjeluje hrvatska pjevačka diva Radojka Šverko koja izvodi Pjesmu kontese Nere iz rock opere Grička vještica. Uz nju u nekoliko različitih uloga nastupa pjevač Bojan Jambrošić, kao i pjevačica – glumica Nikita. U showu također nastupa šesteročlani plesni ansambl, pjevači zabavljači, artisti i stand up komičar.

Kako sam imala prilike posjetiti spomenuti jazz & cabaret club, te uživati u programu, atmosferi, vrlo profesionalnom i ljubaznom osoblju te finim napitcima i nadasve pristupačnim cijenama, toplo preporučam da petak ili subotu kao mjesto izlaska, ne samo za vrijeme Adventa već i tijekom godine, odaberete Jazz & Cabaret club Kontesa. Povedite sa sobom dragu osobu i opustite se i dobro zabavite.