DINAMO ZA EUROPSKO PROLJEĆE

U četvrtak se na Maksimiru igra važna utakmica za Dinamo. Samo bod je dovoljan modrima da osiguraju europsko proljeće no kao i u svakoj utakmici Dinamo će ići na pobjedu rekao je novinarima u srijedu navečer novinarima trener modrih Nenad Bjelica. On se na tiskovnoj konferenciji pojavio u društvu s vratarom Dominikom Livakovićem i naglasio da nema nikakve auforije u momčadi.

Nije to za mene povijesna utakmica, naglasio je Bjelica, jer ja bih volio da bude još povijesnih utakmica u Euro ligi. No, mi ćemo kao što to uvijek činimo igrati da bismo pobijedili. Neće biti lako jer Spartak je jedna čvrsta momčad koja još uvijek ima priliku da osigura visoki plasman u grupi. Igrače a i mene raduje činjenica da se Zagreb probudio i da ćemo imati veliku podršku navijača.

Momčad je odradila zadnji trening i potom otišla u stadionski hotel. Nije to neka posebna karantena nego uobičajena rutin prije svake europske utakmice. Sjeverna tribina će biti prazna ali će zato sve ostale tribine biti pune jer prodane su sve ulaznice, jer navijači žele pomoći igračima da osiguraju europsko proljeće.

 

ŽELJKO KRZNARIĆ