Natali Dizdar u Saxu!

Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, velika glazbenica i pjevačica Natali Dizdar u subotu, 13.10. dolazi na rođendanski tulum u Sax! održati još jedan odličan koncert društvu svojih prijatelja i glazbenika. Cijena ulaznice je 80 kuna, a na ulazu će koštati 100 kuna ako ih ostane.

U Sax! se poznata glazbenica uvijek rado vraća, a zahvaljujući mnogobrojnim uspješnim koncertima koje je Natali Dizdar održala u tom kultnom zagrebačkom klubu, dobila je počasni status s kojim započinje ciklus koncerata koji će se održati u sklopu jubilarne 20. sezone.

Prelijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi, poput: ‘Ne daj, ‘Zamijenit ću te gorim’, ‘Grijeh’, ‘Stranac’, ‘Stop’, ‘Nećeš me, zar ne’, i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje. Pozivamo vjernu publiku, prijatelje, glazbene sladokusce, struku, medije, radijske urednike i slušatelje da nam se pridruže tu večer te obećajemo dobar slavljenički koncert.