KAZALIŠTE I FUTSAL POSTALI PARTNERI

U četvrtak je u satiričkom kazalištu Kerempuh potpisan ugovor o partnerstvu između ovog popularnog kazališta i MNK Futsal Dinamo.
Možda ovakva suradnja nije česta ali nije ni neobična,naglasio je ravnatelj Kerempuha Roman Šušković Stipanović, i nadam se da će ih biti još više takvih na tragu slogana našeg kazališta-kazalište za svačiji ukus. Partnerstvo s klubom Futsal Dinamo se apsolutno uklapa u strategiju rada našeg kazališta. Urbani smo jedni i drugi, dijelimo istu publiku koja voli i kazalište i sport i cilj nam je pokazati da nogomet i kazalište mogu zajedno i cilj nam je što više kazališne publike dovesti na njihove utakmice a isto tako i dovesti njihove gledatelje u kazalište.
Cilj je dakle povećanje broja gledatelja na obje strane a igrači i članovi kluba s iskaznicama ostvarit će posebne popuste na cijene ulaznica u Kerempuhu.
Drago nam je da smo potpisali ugovor o partnerstvu s kazalište Kerempuh, kaže dopredsjednik futsal Dinama Juraj Čošić, Vrlo nam je bitno povezivanje s takvim kulturnim institucijama koja i njima i nama omogućuje stvaranje nekakve dodatne vrijednosti. Vjerujemo da će naši članovi dolaziti na njihove predstave a i očekujemo njihovu publiku kod nas. Neki glumci su već redovni posjetitelji naših utakmica i vjerujemo da će suradnja biti sve bolja.

ŽELJKO KRZNARIĆ