ZAGREBAČKA OBRTNIČKA KOMORA-MIRZA ŠABIĆ OPET PREDSJEDNIK

 

Dodjeljena su priznanja i zahvalnice zaslužnim članovima

U utorak je održana svečana izborna skupština Obrtničke komore Zagreb na kojoj je izabrano novo vodstvo za iduće četiri godine koje će kao i u ovom mandatu voditi Mirza Šabić, kao predsjednik.

Uz brojne akcije koje smo u protekle četiri godine pokrenuli, rekao nam je novi stari predsjednik Mirza Šabić, planiramo i neke nove sve u cilju još bolje suradnje s gradom i županijom. Ono čime se možemo pohvaliti je Obrtnički sajam koji je u četiri izdanja pomogao puno učenicima osnovnih škola da se upoznaju s brojnim obrtničkim zanimanjima i koristima koje mogu imati od njih.

zagrebačka Obrtnička komora će i dalje biti servis našim obrtnicima jer mi smo jedna od rijetkih komora u državi koja ima više novootvorenih od zatvorenih obrta,naglasio je potpredsjednik komore Antun Trojnar, Sada imamo oko 18 tisuća obrtnika pri čemu smo i mi pripomogli s nekoliko važnih projekata. Uz Obrtnički sajam tu je i projekt zajedničke nabave za naše obrtnika u kojem su obrtnici uštedjeli znatna sredstva u suradnji sa stotinjak partnera. Naša strategija je da učinimo sve za naše članove, a tu uključujemo školovanje kadrova za obrtnike te usavršavanje samih obrtnika.

Na svečanoj skupštini su podjeljena i brojna priznanja članovima za njihov doprinos u radu komore, te za postignute sportske rezultate na obrtničkim sportskim igrama.

ŽELJKO KRZNARIĆ