„Znamo svi za ovu situaciju u državi s koronavirusom, ali bez obzira na epidemiološku situaciju  natjecanje će se održati, ali će biti u prilagođenom obimu“ rekao je predsjednik VAD-a Sinj Stipe Jukić, na prijemu kod zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Viteško alkarsko društvo predvođeno predsjednikom VAD-a Sinj Stipom Jukiđem donijelo je gradonačelniku službenu pozivnicu na obilježavanje 305. Sinjske alke koja će se održati 9. kolovoza.

Pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco zahvalio se predstavnicima Viteškog alkarskog društva Sinj na službenom pozivu rekavši kako Grad Zagreb objeručke prihvaća poziv te se nada da će ovogodišnja 305. Sinjska alka proći u dobrom okruženju pred brojnim posjetiteljima i turistima.
 „Duboke su veze Grada Zagreba i Sinjske alke. Gradonačelnik i Gradska uprava uvijek su bili uz Sinjsku alku stoga smo i mi pozorno pratili sve što se dešava s Gradom Zagrebom nakon što ga je zadesio potres. Ovim putem pozivamo sve Zagrepčane koji će se tokom kolovoza nalaziti na moru da dođu u Sinj i posjete Sinjsku alku“ kazao je alkarski vojvoda Boško Ramljak.
Sinjska alka je tradicionalna i povijesna manifestacija, a Grad Zagreb prepoznaje takve događaje. Grad Sinj i Grad Zagreb nastaviti će svoju prijateljsku suradnju bez obzira na uvjete koji nas okružuju“ poručio je Miodrag Demo, voditelj odjela za branitelje.

ŽELJKO KRZNARIĆ

FOTO: ZAGREB.HR

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here