Dinamo je danas organizirao druženje novinara s Arijanom Ademijem i sportskim direktorom Zoranom Mamićem, a povod je bio potpisivanje novog ugovora Ademija, na idućih pet godina.

– Govorio sam da ću ići, ali u jednom trenutku sam vidio da to ipak nije pravi put za mene i da to nije ono što ja želim u životu. Predomislio sam se. Ovim putem ispričavam se još jednom Krunoslavu Jurčiću, nije bilo u redu niti profesionalno to što sam napravio.

– Ostat ću ovdje do kraja karijere, jedino ako baš bude neka ponuda nekog kluba iz Lige petice. Ali ostvario sam se, igrao sam za Dinamo, igrao sam Ligu prvaka. Sigurno da imam još ciljeva, doživio sam puno stvari ovdje. Želim biti najtrofejniji igrač Dinama, imati najviše europskih nastupa… isto tako, želim opet igrati s Dinamom Ligu prvaka, proći u osminu finala…naglasio je kapetan modrih u razgovoru s novinarima.

Dinamo je povodom ovog lijepog trenutka s Ademijem pripremio limited edition dresove kapetana, s posebnom siluetom na rukavu, u posebnom ekskluzivnom pakiranju.

Klub je bio uz Arija u njegovim najtežim trenucima kada je suspendiran zbog dopinga na dvije godine – rekao nam je Zoran Mamić- Zbog toga sam jako sretan što je ostao u klubu jer njegova nazočnost itekako znači.

Kad je bilo riječi o planovima, modri jasno jurišaju na dvostruku krunu i očekuju uspješne europske kvalifikacije što bi trebalo donijeti novu radost navijačima.

ŽELJKO KRZNARIĆ

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here