Nakon nemilih događaja koji su se dogodili pred OŠ Vukomerec kad je došlo do oružanog obbračuna na ulici ispred škole, u petak je gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima obišao školu

Nakon onih nemilih događaja prije dva mjeseca, škola radi najnormalnije i nema nikakvih poteškoća, rekao nam je ravnatelj škole Zdravko Dominik, zahvaljujem ovom prilikom gradu za sve što je učinjeno za sigurnost naših učenika. Postavljena je 21 nadzorna kamera čime je obuhvaćen cijeli prostor oko škole, postavljena je nova rasveta na igralištu i na parkiralištu. Dakle svi sigurnosni preduvjeti su osigurani i nadam se da više neće biti takvih situacija.

Stanje je u školi redovito i nastava se odvija bez problema i gradonačelnik se sam uvjerio kako je sve u redu, nakon onih nemilih događaja koji nisu imali nikakve veze sa školom ali su se dogodili u njenoj nesporednoj blizini.

Kako je prilikom pucnjave oštećeno pet automobila roditelja koji su dovezli djecu u školu, naglasio je Ivica Lovrić, pročelnik ureda za obrazovanje, grad je preko škole isplatio sredstva za popravak a regresnom ćemo tužbom tražiti od onih koji su tu štetu prouzročili da nadoknade ta sredstva.

ŽELJKO KRZNARIĆ

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here