KRENULE PRIJAVE ZA KUTIJU ŠIBICA

 

Svaka malonogometna momčad koja drži do sebe  zasigurno neće propustiti nastup na Kutiji šibica a prijave za ovogodišnje izdanje traju do 12.studenog, obavjestili su nas iz organizacijskog odbora.

Uz seniorski turnir, podsjetimo, ove godine se igra i  12. izdanje veteranskog turnira te 3. turnir žena, koji polako postaje sve atraktivniji i zanimljiviji zagrebačkoj malonogometnoj publici.

Kao i prijašnjih godina, uz ekipe iz Hrvatske očekuje se i velik broj momčadi iz regije, pa će i ovogodišnja Kutija šibica sigurno biti najjači malonogometni turnir u regiji.

 

Uz već popularnu Dvojku Doma sportova turnir će se odigravati i u sportskim dvoranama na u Trnskom, na Peščenici i u Dubravi, od od 25. studenog do 30. prosinca.

Prijaviti se mogu svi koji žele a da pri tome ispunjavaju propozicije. To znači da se za veteranski dio turnira mogu prijaviti igrači stariji od 1980-tog godišta, dok u turniru žena i seniora igračice tj. igrači moraju imati navršenih 16 godina života.

Kotizacija je ostala na nivou prošlogodišnje što znači 1000 kuna za seniore i veterane te 200 kuna za žensku Kutiju.

Prijave je moguće odraditi putem web stranice www.kutija-sibica.hr, putem linka na portalu medijskog partnera Sportskih novosti te izravno u Domu sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, I. kat, soba 125 svakog dana od 12:00 do 20:00 sati.

Više informacija na službenoj stranici turnira, na Facebook profilu te  putem maila kutija@kutija-sibica.hr.

 

ŽELJKO KRZNARIĆ