Hamed Bangoura o sramotnom ispadu u Saboru

0
Hamed Bangoura, foto: screenshot

Sve što ste oduvijek željeli znati, a niste se usudili pitati o tome kakav šljam Vas zastupa u Saboru i zašto o Hrvatskoj govore kao nazadnoj i homofobnoj, mogli ste saznati iz sramotnog ispada HDZ-ova Ante Sanadera prema saborskom zastupniku SDP-a Hajdukoviću. “Imate loše društvo, istukao vas je partner. Brinite o svojoj kući” reče taj čovjek časnog prezimena i stranačke iskaznice čiji članovi mlate svoje žene, dok su mnogi i sami u “ormarima” nedovoljno hrabri da istupe, a bivše ministrice nasilje nad ženama opravdavaju riječima: “Tako vam je to u obitelji?!”

Sve to se događalo tijekom saborske rasprave o povjerenju ministru Ćoriću čiji je rad, gradonačelnik Dubrovnika uz naglasak na Dubrovnika, branio otprilike ovim riječima: “On je napravio ovo, te napravio ono, te ovoliko milijuna nam je dao za ovo i ono.” Evo me još brišem suze od te patetike pod kojom se kriju milijunske krađe na štetu građana Hrvatske. Dajte neka netko javi dragom gradonačelniku da to nisu Ćorićeve pare uz zahvalu svih nas poreznih obveznika. Gradonačelniče ako još niste naučili, sve što imate pa i gaće na sebi omogućili su vam građani.

I da mi jutro bude potpuno pobrinuli su se ovi iz SDP-a. Koliko god meni Peđa Grbin bio simpatičan, nakon današnje pressice koju je održao meni je jasno da SDP može skinuti s vlasti ove kriminalce jedino ako HDZ otmu vanzemaljci (nismo te sreće) ili sve članove nađu u nekoj garaži s trilijunima u džepovima, a i to je upitno da bi ih smijenili zbog toga. Ovaj SDP, njegovi članovi pa ni Peđa, jednostavno nemaju viziju ne znaju što uopće treba raditi, a o nekoj karizmi da ni ne govorim. Zato premijer i predsjednik HDZ-a i njegove ulizice i priljepci mogu onako s visoka razgovarati sa svima. I za kraj. Budala je svatko tko misli da će naši problemi prestati s pojavom nekog cjepiva. Nema tog cjepiva koje će popraviti mentalno zdravlje ove nacije, a bome nema ni vanzemaljaca na vidiku.

Hamed Bangoura

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here