Na blagdan Velike Gospe, u subotu, 15. kolovoza, tramvaji i autobusi vozit će prema nedjeljnom rasporedu vožnje, a od 8 do 21 sat uvodi se izvanredna autobusna linija Krematorij – Remete, koja će prometovati od Krematorija do raskrižja Ulica Remete i Ivana Česmičkog.

Proštenje koje se tradicionalno održava u svetištu Majke Božje Remetske uvjetuje izmjene na autobusnim linijama  203 (Svetice – Vinec – Krematorij) te 226A (Barutanski jarak 48 – Remete).

Autobusi linije 203 vozit će skraćeno do Ulice Vinec i to od 8.30 sati pa sve do večernjih sati, dok će linija 226A prometovati skraćeno od Ulice Barutanski jarak 48 do Ulice Veselišće.

Ovisno o stanju na terenu i procjenama Prometne policije, povremeno su moguće izmjene i u prometovanju autobusnih linija 119 (Črnomerec – Podsused most) i 146 (Reljkovićeva – Malešnica – Jankomir).

U slučaju nemogućnosti prolaska svojom redovnom trasom, autobusi linije 119 će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske ceste te nastaviti vožnju Alejom Bologne, Škorpikovom te Samoborskom cestom do krajnjeg odredišta u Podsusedu. Istom izmijenjenom trasom vozit će i u povratku

Autobusna linija 146 će, pak, prometovati skraćeno do raskrižja Ulice Ivane Brlić Mažuranić i Stenjevečke ulice, kod kružnog toka, a ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će uspostavljeno poslije kružnog toka u Ulici Ivane Brlić Mažuranić i to u smjeru grada.

Autobusi linija 172 (Črnomerec – Zaprešić), 176 (Črnomerec – Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec – Poljanica – Gornja Bistra)  u subotu će se zaustavljati i na stajalištu Gospodska u oba smjera.

ŽELJKO KRZNARIĆ

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here