KORONARNI ZEZOSKOP

0

Stožerne obavijesti i naputci

Stožer za obranu i zaštitu od koronavirusa danas je donio odluku o popuštanju mjera okupljanja. Tako će vjenčanju od sada moći prisustvovati i mladoženja. Stožer koristi ovu priliku te, želeći mladencima dobar provod u prvoj bračnoj noći, upozorava kako je i dalje na snazi mjera obveznog držanja međusobnog razmaka od dva metra!

Još uvijek su na snazi mjere o ograničavanju kretanja i iz Stožera upozoravaju na pokušaje zlouporabe prilikom traženja propusnica. Često se navode lažni i sumnjivi razlozi za izdavanje istih. Naročito su učestali slučajevi traženja propusnica zetova za posjete punicama koje žive u drugim županijama, ali detaljnom istragom ustanovljeno je kako na temelju do sada izdanih propusnica niti jedna punica nije posjećena od strane tražitelja. Stoga se kao dodatna mjera za ovaj slučaj uvodi policijska prisila, naime svakog tražitelja propusnice policijski službenici sprovest će kod njegove punice i osigurati da isti s njom u društvu provede najmanje osam sati. Uz to propusnice za posjet punicama biti će trajne, a tražitelja će obvezivati na najmanje jedan posjet tjedno.

Raspisana je međunarodna tjeralica za Covidom-19 osumnjičenim da je uzrokovao smrt većeg broja osoba u jednom dalmatinskom staračkom domu. Kako kažu nadležna tijela, do sada je pristiglo više prijava o mogućem mjestu na kojem se osumnjičeni skriva. Problem je, međutim, što izvori tvrde kako je isti istovremeno evidentiran na više različitih lokacija u zemlji i inozemstvu, a budući je općepoznato kako netko ne može biti istovremeno na dva ili više mjesta boje se da se radi o lažnim prijavama te da će morati zatvoriti istragu bez rezultata.

Na pitanje medija je li istina kako Udruge šopingholičara traže da se dućani otvore i u nedjelju, ali poslije mise, predlažući da u njima mogu kupovati svi oni koji će imati potvrdu svećenika o prisutnosti na misi, gospodin Kapac izjavio je kako Stožer ozbiljno razmatra taj prijedlog.

Ostale vijesti

Obavještavaju se studenti Politikantskih studija da će ispit iz kolegija Politička proktologija kod prof. Bernarda biti održan u prvom mogućem terminu na Sudu u Zagrebu.

Ustaše i partizani zahvaljuju svima na pismima potpore i brizi za njihovo zdravlje glede/radi covid-19 epidemije/pandemije/zaraze. Pozdravljaju sve svoje obožavatelje i sljedbenike tradicionalnim hrvatskim pozdravom za dom spremni – smrt fašizmu, sloboda narodu (ZDS – SFSN) i poručuju im da ne brinu jer oni složno nastavljaju tamo gdje su stali.

 

PS
Svim učiteljima, učenicima i njihovim roditeljima ministarstvo predškolstva, školstva i studiranja poručuje da će, kao i do sada, svaki dan nastaviti objavljivati nove besmislene ideje o provedbi nastave za ovu školsku godinu.

 

PPS
Mali oglasi:
1.000 vrećica suhog i 500 kockica svježeg di-go kvasca, te 2.000 rola dvoslojnog toalet papira prodajem ili mijenjam za stan u Zagrebu. (Šifra oglasa: 00)

 

NAPOMENA:
ZEZOSKOP je satiričko-humoristički podlistak. Sve navedeno je fikcija i svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je čista slučajnost i plod bujne mašte čitatelja istog.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here