Grad Zagreb redovno godinama organizira tečajeve za trudnice. No, uslijed epidemiološke situacije izazvane koronom tečajevi se ne mogu održavati . Stoga je udruga roditelji u akciji RODA pokrenula e tečaj.

Ako ste trudni ste i u trećem tromjesečju trudnoće (28 tjedana ili više)? Pozivaju vas iz RODE vas na Rodin prvi e-Tečaj za trudnice – tečaj koji će se odvijati u potpunosti putem interneta.

Svi materijali će biti dostupni online, e-tečaj ćete moći pratiti na računalu ili preko mobilnog uređaja. Interaktivan je, poučan te traje otprilike 2 sata. Isti ne morate odslušati odjednom, bit će dostupan on-line tijekom 4 dana. Nakon ta četiri dana, čekaju vas u on-line grupi potpore o kojoj ćete više informacija dobiti kada se prijavite na tečaj.

Neke od tema tečaja uključuju:

  • Trudnoća u posebnim okolnostima koronavirusa
  • Sve što trebate znati o porodu
  • Informacije o boravku u rodilištu u okolnostima koronavirusa
  • Sve što trebate znati o babinju
  • Uvod u dojenje
  • Posebni alati za pomoć – vježbe opuštanja i vizualizacije

Voditeljice tečaja će ti biti dostupne u online grupi podrške u koju će pristup dobiti samo trudnice koje su prošle sve teme e-tečaja.

 

Tečaj je namijenjen isključivo trudnicama u trećem tromjesečju (od 28. tjedna trudnoće nadalje) i odvijat će se na sljedeći način:

Od 26. do 30. ožujka u 12:00 sati – e-tečaj dostupan online (samo za upisane)

30. ožujka u 20h – uživo – pitanja i odgovori za trudnice koje su završile e-tečaj.

ŽELJKO KRZNARIĆ

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here