Vodeći računa o  zdravlju i minimaliziranju mogućnosti širenja virusa Covid-19 te uvažavajući preporuke svih relevantnih čimbenika kako na državnoj, tako i razini Grada Zagreba, djelatnici Čistoće od 23.ožujka kreću s pranjem spremnika za otpad.

Raspored pranja spremnika za miješani komunalni otpad, za zajednice korisnika po gradskim četvrtima: Maksimir i Gornja Dubrava (ponedjeljak i četvrtak), Novi Zagreb istok i zapad (utorak i petak), Trešnjevka sjever i Stenjevec (srijeda i subota) i Donji grad (treća smjena, svi dani u tjednu). Nakon što se operu navedeni spremnici u ovim gradskim četvrtima, iz Čistoće će objaviti  plan za dalje.

Iz Čistoće apeliraju  da spremnici budu odloženi na vidljivo mjesto kako bi se čitav postupak neometano i što brže obavio.

Svi poslovni procesi u podružnici Čistoća odvijat će se u kontinuitetu. Svjesni smo nastale situacije te također vodimo računa o vašem zdravlju, ali i zdravlju naših djelatnika koji obavljaju svoje poslove na otvorenome. Iz tog razloga moguća su manja odstupanja u odvozu odvojenih frakcija otpada (plastika i papir) dok će odvoz miješanog i biootpada ići sukladno dosadašnjem rasporedu. Ovaj tjedan odvozimo plastiku, a sljedeći papir te vas molimo da vrećice/ spremnici budu u tjednima odvoza odloženi na vidljiva mjesta, poručuju iz Čistoće.

O eventualnim izmjenama po pitanju režima odvoza otpada, javnost će biti obaviještena na vrijeme, a sve objave se mogu pratiti na www.cistoca.hrwww.zgh.hr  te Facebook stranici ZGH.

ŽELJKO KRZNARIĆ

.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here