U H2O po novi auto!

0

POPULARNI ZAGREBAČKI KLUB NE PRESTAJE S IZNENAĐENJIMA

SVOJOJ VJERNOJ PUBLICI U 2020. GODINI NUDI JEDINSTVENE PRILIKE

Prilika za kupnju novog automobila iz snova čeka se godinama. No, popularni zagrebački klub H2O svoju je vjernu publiku u 2020. godini odlučio razmaziti i nagraditi. Uz mnoge novitete poput vizualnog identiteta i cijelokupne obnove kluba, H2O u 2020. ulazi s još mnoštvo iznenađenja.

Sinonim dobre zabave i vrhunskih provoda ove godine želi na najljepši mogući način zahvaliti svojoj publici koja se godinama veseli u klubu. Posjetitelji kluba od sada imaju priliku odvesti se kući u najnovijem automobilu Seat Ibiza, osvojiti put u Makarsku gdje će doživjeti nezaboravan provod ili pak uživati u jednogodišnjoj propustnici za mnoge zanimljive koncerte i glazbeni program koji ovo omiljeno zagrebačko mjesto zabave nudi.

Gosti kluba H2O imati će priliku okušati sreću, igrati se i zabavljati od 20. siječnja pa sve do 13. lipnja kada će na velikom partiju biti izvučena imena sretnih dobitnika. Novitetima ovdje nije kraj, klub H2O uz promjenu vizualnog identiteta i novim programskim sadržajima, oduševljava i novim suradnjama poput one s poznatim hrvatskim dizajnerom Ivicom Skokom koji je kreirao radne uniforme za osoblje kluba. Po svemu sudeći klub H2O ove je sezone neizbježna destinacija dobre svjetske zabave i već s nestrpljenjem možemo očekivati novu sezonu.

 

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here