Blagdan Svetog Nikole u svima budi posebno veselo raspoloženje. Zaštitnik djece i pomoraca ove će subote, 7. prosinca posebno biti obilježen. Druženje u blagdansko uređenoj Snježnoj kraljici po mnogočemu će bit nezaboravno. Naši najmlađi od 11 će sati uživati u posebnom zimskom ugođaju te na najveseliji način obilježiti blagdan Svetog Nikole.

Nakon druženja i fotografiranja sa Svetim Nikolom program se nastavlja uz tradicionalni ručak. Autohtona jela svečano pripremljena za ovu prigodu podsjetit će nas i vratiti u vremena kada su ručkove spremale naše bake po starim, tradicionalnim receptima.

“Željno isčekujemo da nam se na subotnje jutro pridruži što veći broj mališana željnih druženja i veselja. Za njih smo pripremili prigodne darove, a za roditelje druženje uz kuhano vino pored kamina te naravno uživanje u ručku. Za sve željne avanture, hotel Tomislavov dom također ima blagdansku ponudu u kojoj mališani mogu uživati u dječjim radionicama dok njihovi roditelji uživaju u tradicionalnoj gastro gozbi, uz zvuke acustic dua Brune i Ane. Savršen je ovo bijeg od svakodnevne gužve i buke koju stvara grad u ovo adventsko vrijeme.” – otkrio je Davorin Blagojević, direktor hotela Tomislavov dom i voditelj Turističkih apartmana Snježna Kraljica.

Uz topli kakao i čokoladu, kuhano vino i punč, te uz najukusnija jela ovaj će blagdan Svetog Nikole zasigurno mnogima još dugo ostati u sjećanju. Bijeli pokrivač prekrio je Medvednicu pa ne slutimo kako će ovogodišnji blagdan uz puno dječjeg smjeha zavladati Medvedicom koja pruža zaista nezaboravna iskustva.

Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here