Nova priča o ideji, dizajnu, arhitekturi, građenju, stanovanju i hrvatskoj proizvodnji bit će predstavljena na ovogodišnjoj, tematski i sadržajno, proširenoj Ambienti u terminu od 9. do 13. listopada, naglašeno je na tiskovnoj konferenciji u srijedu na Zagrebačkom velesajmu.

Viša razina izlaganja i primijenjen koncepcijski drugačiji pristup salonske postave bit će prezentiran u 10 paviljona Zagrebačkog velesajma s ponudom 461 domaćeg i inozemnog izlagača iz 28 zemalja na 27.000 m2 te proširen s novim tematskim područjima: NAMJEŠTAJ i UNUTARNJE UREĐENJE te INDUSTRIJSKI PROGRAM, GRAĐENJE i OPREMANJE, HORECA – Living kitchen i ART FAIR ZAGREB.

Želja nam je da Ambienta postane summit drvne industrije regije, a to ćemo s ovom Ambientom ostvariti. Rast izlagača od 30 posto nakon prošlogodišnjeg dvadeset postotnog rasta. To je odraz kvalitete programa koji je složen tematski i sadržajno holističkim pristupom jer je fokus na temi stanovanja od građenja do opremanja i uređenja. U 10 paviljona na 50 posto više izložbene površine nego prošle godine sa sve četiri tematske ekstenzije i to na maksimalnom trenutno mogućem prostoru. i partnera, naglasila je  Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.
 

Grad Zagreb pokretač je gospodarskog razvoja, a Ambienta je svakako jedan od najvažnijih i najinteresantnijih sajmova Zagrebačkog velesajma, istaknula je Olivera Majić, zamjenica gradonačelnika. Susreti face to face, ali i uz pomoću digitalnih tehnologija, to je misija Ambiente jer želimo što veći izvoz gotovih proizvoda s dodanom vrijednošću, i za globalno tržište. Estetikom i kvalitetom dosegli smo svjetsku razinu, no izvozne trendove treba dinamizirati, podvukla je u osvrtu na stanje u drvnoj industriji.


Radno vrijeme salona je od 10,00 do 19,00 sati, a u petak, subotu i nedjelju do 20,00 sati. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna.

ŽELJKO KRZNARIĆ


Ukoliko Vam se svidio članak, lajkajte, sherajte, komentirajte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here